Център за деца и родители

Йога за деца от 3 до 5 и от 5 до 7 години 

 

В класовете по Йога детето развива връзка с тялото и дишането си под формата на игра. Позите помагат на детето да опознава и осъзнава тялото си, както и да се забавлява, изразявайки това чрез отпускане и увереност. Практиката включва групови и контактни пози, които развиват умения за връзка с другите и изграждат доверие към взаимодействието и общуването с тях. Дихателните упражнения и релаксации учат на концентрация, възпитават търпение, успокояват естествено и водят към лекота и присъствие. 

 

Класовете по Йога са с продължителност от 45 минути. 

 

Следете графика на събитията във Facebook страницата ни.

 

*Този клас може да бъде посещаван с Абонаментна карта

 

Абонаментната карта за 10 посещения е на цена от 90 лв. и е без ограничения за ползване във времето. Картата важи за следните класове: Лего конструиране, Пеещи врабчета, Музика на английски, Кино за деца и Класическа йога за деца.

 

Класовете по Пилатес (за възрастни), Power Yoga (за възрастни), Fit mama и Fit mama & baby, могат да бъдат посещавани с Абонамента карта, както и с Multisport.

 

*В Абонаментната карта НЕ са включени езиковите курсове по английски, немски и френски, консултациите с психолог, курсът по Емоционална интелигентност и Полудневната английска забавачка за деца от 2,5 до 4 години.

 

Редовната цена изброените занимания в Green Apple e 11 лв. на посещение.