Център за деца и родители

Художествена гимнастика

Художествена гимнастика за деца от 4 до 6 години

Класовете по художествена гимнастика имат за цел да дадат добра основа на малките гимнастички за големия спорт, като заедно с това оформят правилна стойка и красива фигура. Чрез тренировките децата ще развият множество качества като гъвкавост, координация, отскокливост, ловкост. Ще се научат да бъдат музикални, издръжливи и изящни. 

Художествената гимнастика е труден, но много красив спорт, Уникалната комбинация от балет, гимнастика, театрални танци, игра с уреди, ще съдейства за всестранната физическа подготовка на всяко дете по един много увлекателен и красив начин.

 

Преподавател е Даниела Николаева - Диди, която стартира спортната си кариера в художествената гимнастика на 6 годишна възраст в СК "Тракия" Пловдив, след което преминава в клуб "Левски" София и завършва в Националния отбор по Естетическа групова гимнастика. През 15 годишната си кариера печели множество титли и медали. Диди е трикратна републиканска шампионка при асамблите, два пъти във възраст "жени" и веднъж при "деца". Отборът й печели няколко Световни купи, както и два бронзови медала от Световните първенства в Торонто и Варна. В момента Диди завършва  Националната спортна академия и я очаква официално дипломиране като треньор по художествена гимнастика. Ще познаете Диди не само от спортната сцена, но и като танцьор в балет "Нова", както и в комедийното ТВ шоу "Господари на ефира" в екипа на адреналинките "Лили, Ради и Диди."

 

Класовете стартират от средата на месец септември и продължават до месец юни. Цената за месечен абонамент (посещения 2 пъти седмично) е 110 лв. Карти Мултиспорт Кидс важат до запълване на местата. Максимален брой деца в група -8.