Център за деца и родители

Айкидо

Айкидо за деца от 5 до 9г.

Айкидо е неагресивно бойно изкуство, което учи децата да бъдат спокойни и за разлика от другите бойни спортове, им дава едно позитивно отношение към света. Практиките изграждат у децата ясно съзнание, учат ги как да развиват и реализират пълния си потенциал. Този спорт не разчита на големина, тегло, скорост и сила, което го прави изключително подходящ за деца. Всеки може да бъде добър в айкидо, а ключът към това са постоянството и положителното отношение. Едни от най-важните уроци, които трябва да научат нашите деца.

 

Тренировките се провеждат от сенсей Георги Андреев, лицензиран инструктор към Българската федерация по Айкидо и треньор по айкидо в Двореца на децата, София.

Cенсей Георги Андреев: “В Айкидо намерих своя вътрешен мир, равновесие и спокойствие. Това ми даде възможност да погледна на света от друг ъгъл, да приемем различията без да съдя и най - вечe да се обърна към себе си, към своето Аз, да преглътна егото си. Съжалявам, че не съм започнал от по-рано да се занимавам с това изкуство, но искам да предам тази любов и мъдрост на поколенията след мен.“

Месечният абонамент (посещения 2 пъти седмично) е с цена 110 лв. Карти Мултиспорт Кидс важат до запълване на местата. Практиките започват от средата на месец септември. Максималният брой на деца в група е 8, на възраст от 5 до 9г.